• 11:57

  • 1401-11-06

  • کد خبر: 55140

آناج گزارش می‌دهد؛

نیم‌نگاه شاگردان تقی‌پور به قهرمانی زودهنگام/ مس تصویر کاپ را کراپ می‌کند؟!

فوتسالیست‌های مس سونگون درحالی امروز پذیرای کراپ الوند خواهند بود که نیم‌نگاهی به قهرمانی زودهنگام دارند.

به گزارش آناج، در حساس‌ترین دیدار هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال کشور عصر امروز (پنجشنبه) تیم صدرنشین مس سونگون ورزقان از ساعت ۱۶ در سالن پورشریفی تبریز به مصاف کراپ الوند رده سومی می‌رود.

شاگردان اسماعیل تقی‌پور درحالی میزبان این دیدار هستند که در جدول مسابقات با ۶۰ امتیاز مقتدرانه پیشتاز بوده و با فاصله ۹ امتیازی نسبت به گیتی‌پسند نزدیک‌ترین تعقیب کننده خود، در آستانه کسب مقام قهرمانی قرار دارند.

مسی‌ها امیدوارند تا با برد در بازی امروز قهرمانی خود را مسجل نمایند و البته در این راه نیم‌نگاهی به مصاف زندی بتن و گیتی‌پسند در کلاردشت خواهند داشت.

بر این اساس، در صورت برتری مس سونگون و توقف گیتی‌پسند، نماینده آذربایجان همین امروز جشن قهرمانی خود را برپا خواهد کرد. البته تساوی مس با حالت شکست گیتی نیز حکم به قهرمانی زودهنگام لاله‌های نارنجی می‌دهد.

اما کراپ الوند که با ۴۶ امتیاز در مکان سوم جدول جای گرفته، امیدی به کسب جام ندارد و فقط تلاش می‌کند تا با جایگاه مناسب و در بهترین حالت با عنوان نایب قهرمانی فصل را به اتمام برساند.

هر دو تیم در هفته گذشته مقابل رقبای خود به پیروزی ۳ بر یک رسیدند که مسی‌ها در زمین فولاد زرند ایرانیان و کراپی‌ها هم در برابر رکن آذین خاورمیانه مشهد صاحب این بردها شدند و با نتایج مشابه به استقبال هم می‌آیند.

باید دید که در بازی امروز چه نتیجه‌ای حاصل خواهد شد و مس سونگون که در نیم‌فصل دوم تیمی توقف‌ناپذیر بوده و رکورد صد درصد پیروزی در دیدارهای خانگی فصل جاری را هم به ثبت رسانیده، این روند درخشان را تداوم می‌بخشد یا خیر؟

گفتنی است، دیدار رفت دو تیم در الوند با برتری ۵ بر ۴ مس سونگون به پایان رسید و این درحالی است که در تقابل‌های پیشین دو تیم نیز کفه ترازو به سمت نارنجی‌پوشان آذربایجان بوده و این تیم برابر قرمزپوشان البرزی شکست‌ناپذیر ظاهر شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *