• 00:28

  • 1401-09-17

  • کد خبر: 51230

رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام گفت:

«اقتدار» حلقه‌مفقوده نظام در سال‌های اخیر است

جبرئیلی تبدیل جمهوری اسلامی به موجودیت بی امکان را هشدار داده و اقتدار را حلقه‌مفقوده نظام در سال‌های اخیر دانست و گفت: نظام نه اختیاری دارد، نه اقتداری، تجارتش دست بخش خصوصی متحصر است و... ولی به همه پاسخگو است.

به گزارش آناج، یاسر جبرئیلی در نشست هم اندیشی دانشجویان دانشگاه تبریز با بیان اینکه حرف های دانشجویان پخته، عمیق و قابل استفاده بود، اظهارداشت: کشور ما با داشتن جوانان نخبه و متعهد محکوم به پیروزی و برتری است و همه‌ی دانشجویان قائل به تغییر هستند اما نه تغییر نظام بلکه تغییر از مسیر منحرف شده و این بزرگترین دستاورد و پیروزی برای نظام تلقی می‌شود.

وی به مقاله‌ای از فوکویاما اشاره کرد و اذعان داشت: او نوشته بود که مردم اوکراین در حال جان دادن برای ایدئولوژی لیبرال در هستند، در حالی‌که تئوریسین‌های که قائل بر لیبرالیسم هستند مدعی‌اند که این ایدئولوژی منحصر به مادی هست؛ خب پس مردم اوکراین چطور با جان دادن برای لیبرالیسم به اهداف مادی تلاش می‌‌کنند، مگر مرگ کاری مادی هست؟ پس خود را قول میزنند.

رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام افزود: هیچ ملتی بدون مکتب فکری و ایدئولوژی به جایی نرسیده و لیبرالیسم در حال فروپاشیدن است. اعتراض هدف نیست ابزار هست داد بزنید بروید خودتان را تخلیه کنید‌. اعتراض به حق باید به هدف برسد و وظیفه نظام فراهم کردن این مسیر است.آنچه که به جامعه قوام می‌بخشد این است که نباید اعتراض برای ما هدف باشد بلکه اعتراض باید ابزاری برای رسیدن به هدف باشد.

وی ادامه داد: من مخالفم مثل لندن برای تخلیه کردن مردم در میدانی مشخص جمع شده و داد بزنند و بروند خانه و آن ها هم کار خودشان را انجام دهند؛ در نظام اسلامی چنین چیزی قابل پذیرش نیست.

جبرئیلی با تاکید بر این‌که کشور ما ولنگارترین فضای مجازی را دارد تصریح کرد: وقتی ترامپ ادعای تقلب کرد، توئیتر حساب او و طرفدارانش را بست، حتی اپلیکیشنی که ترامپ ساخت را هم تحریم و مسدود کردند. در حالیکه سال ۸۸ به دستور وزیر دولت سابق آمریکا توئیتر بهسازی شبکه خود را تلیق انداخت تا راحت تر اغتشاشات را پوشش دهند. فاکس نیوز مدعی است که تیک تاک باعث فاسد شدن قلب جوانان آمریکا می‌شود و باید مسدود شود.

وی تبدیل جمهوری اسلامی را به  موجودیت بی امکان را هشدار داده و اقتدار را حلقه‌مفقوده نظام در سال‌های اخیر دانست و گفت: نظام نه اختیاری دارد، نه اقتداری دارد، تجارتش دست بخش خصوصی متحصر است و… ولی به همه پاسخگو است. در تجارت، طبابت، ورزش، مهندسی و… هم این موارد صادق است. چیزی از جمهوری اسلامی نمانده است و دارایی ها را به بخش خصوصی داده‌ایم.

رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام با نقد یکی از سران حوزه اقتصاد کشور که مدعی قائل نبودن دولت در قیمت‌گذاری شده بود، اذعان داشت: هژمونی جریان نئولیبرال در همه ارکان کشور رخنه کرده است، از نظامی‌گری بگیر تا اقتصاد. چرا باید واردات نهاده‌های دامی دست ۲ نفر باشد، نهاده‌ای که معیشت تمام کشور به آن وابسته است.

وی مدیریت ایدئولوگ را ارجح بر مدیریت متخصص دانست و تصریح کرد: ارسطو استدلالی دارد که می‌گوید، آشپز صرفا پختن غذا را می‌داند، نمی‌داند که به فراخور مهمان شما چه غذایی است، این را اعضای خانواده می‌دانند. چه کسی گفته برای توسعه راه آهن از مهندس عمران باید استفاده کرد، یا در بحث حکمرانی سلامت باید پزشک باشد، بحث‌های حکمرانی فارغ از تخصص است. در منشور روحانیت امام (ره) مجتهد جامع الشرایط کسی است که زمان را بشناسد و قدرت تشخیص افراد سالم و ناسالم را بداند، اگر حوزوی تکنوکرات باشد به درد ما نمیخورد.

رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام گفت: نظم لیبرال دمکرات بعدجنگ سرد دارد از بین می‌رود، چرا پیمان ابراهیم را کلید زندند، چون اعراب رابطه خود را با صهیونیسم بهبود دهند تا فردای انزوای لیبرالیسم اسرائیل به حاشیه نرود.

وی با تاکید بر این‌که مردم باید به حاکمیت احساس تعلق کنند، گفت: کسی که مالیات می دهد باید ببیند که چه جاده و پلی با پول او ساخته شد، یا او نظرش را درباره خودوسازی و… به گوش حاکمیت برساند، چینی ها برای تولید نوک خودکار جشن ملی گرفتند، چون میخواهند مردم مانوس با پیشرفت های کشورشان شوند.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :

دیدگاه ها:

    این متن رو ویرایش کنید کلی اشتباه داره. محاوره ای نوشتین رسمی نوشتین! خط متن به هم ریخته است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *