19:10
1399-08-18
کد خبر: 328
بی بی سی فارسی در اخبار خود، بدون در نظر گرفتن فرآیند انتخابات آمریکا، ادعای ترامپ مبنی بر وجود تقلب در انتخابات را ادعای بی اساس خواند!
گروه سیاسی آناج؛ برخی آن را بی طرفِ راستگو میدانند. بی بی سی فارسی که بیش از ۱۲ سال است فعالیت خود را آغاز کرده از همان زمان محلی برای انتشار اخبار ضد ایرانی بود که وظایف خود را به خوبی در حوادث سال ۸۸ انجام داد. این رسانه به ظاهر بی طرف در انتخابات ۸۸ وقتی میرحسین موسوی، ۵ ساعت مانده به پایان زمان قانونی رای گیری، خود را برنده انتخابات با آرای بسیار زیاد معرفی کرد، در تبلیغاتی بی سابقه به پوشش آن پرداخت و زمینه اصلی ناآرامی و آشوب های پس از ۲۲ خرداد ۸۸ را رقم زد.
هرچند در طول این مدت تناقضات رفتاری بی بی سی فارسی در پوشش اخبار ایران بارها مورد انتقاد فعالین مجازی، مردم ایران و حتی طرفدارانش شده اما اینبار، نحوه مواجهه رسانه بریتانیایی با انتخابات آمریکا، دست های پشت پرده این رسانه معلوم الحال را برای بسیاری از مخاطبانش آشکار ساخت؛ هرچند شاید بازهم عده ای نتوانند و یا نخواهند این تناقضات را درک کنند اما آشِ بی بی سی فارسی برای انتخابات آمریکا آنچنان شور شد که حتی مجری سابق همین رسانه که به تازگی در شبکه سعودی ایران اینترنشال کار میکند از سیاست های آن گلایه کرد!
بی بی سی فارسی در اخبار خود، بدون در نظر گرفتن فرآیند انتخابات آمریکا، ادعای ترامپ مبنی بر وجود تقلب در انتخابات را ادعای بی اساس خواند! همانطور که اشاره شد تفاوت رفتاری رسانه انگلیس در مواجهه با ادعای تقلب در ایران و آمریکا معنا دار است.
فرزاد فرحزاد مجری سابق بی بی سی که در بالا اشاره شد از این همه تناقض به تنگ آمده و در توئیت خود نوشت: «وقتی بی بی سی را ترک کردم، بهترن رسانه فارسی زبان بود. کاستی هایی داشت اما هیچگاه به این اندازه برخلاف اصول سردبیری خود عمل نمیکرد. حیف! نمیدانم چه بر سرش آمده. درحالی که روند قضایی هنور در جریان است، چگونه میتوان بی اساس بودن ادعای یک طرف را محرز دانست؟»
این حرکت غیر حرفهای اولین اشتباه بی بی سی نیست. اما بی شک در دراز مدت موجب خواهد شد، مرجعیت به ظاهر رسانهاش رو به افول شود.
انتهای پیام/