22:51
1400-08-26
کد خبر: 20309
استاندار اردبیل از انعقاد تفاهمنامه همکاری با گروه توسعه سرمایهگذاری دریک با پیشنهاد بستههای سرمایهگذاری در بخش کشت و صنعت، معادن، صنایع تبدیلی کشاورزی و صنعت خبر داد.
به گزارش آناج، سید حامد عاملی در حاشیه نشست با رئیس هیأت مدیره گروه توسعه سرمایهگذاری دریک اظهار داشت: این گروه از مدتی قبل ظرفیتهای سرمایهگذاری استان را بررسی کرده و تلاش میکنیم با معرفی بیشتر توانمندیهای استان زمینه سرمایهگذاری این گروه اقتصادی بزرگ را فراهم کنیم.
وی با اشاره به فعالیتهای این گروه اقتصادی در زمینه حمل و نقل هوایی، حضور این شرکت در این حوزه را در استان یادآور شده و از برنامهریزی برای اقدام ویژه در استان در آینده نزدیک خبر داد.
محمدرضا زنوزی، رئیس هیأت مدیره گروه توسعه سرمایهگذاری دریک نیز به انعقاد تفاهمنامه همکاری برای سرمایهگذاری در استان اشاره کرد و اجرای بندهای این تفاهمنامه را موجب تحول بزرگ اقتصادی در استان دانست.
زنوزی اضافه کرد: با استقرار دو هواپیما در اردبیل خدمات پروازی داخلی و خارجی به استان ارائه خواهد شد که البته این تفاهمنامه سه جانبه میان اردبیل، آذربایجانغربی و شرکت هواپیمایی آتا خواهد بود.
انتهای پیام/