20:25
1400-08-19
کد خبر: 19550
عضو هیات مدیره باشگاه تراکتور از آغاز دور جدید مذاکرات این باشگاه با مربی ایتالیایی خبر داد.
هوشنگ نصیرزاده در گفتوگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج درخصوص آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تراکتور اظهار داشت: ما با چند گزینه اروپایی صحبت کرده و مذاکراتمان را انجام دادیم که آخرین مورد «کریستین پانوچی» بود.
وی ادامه داد: با پانوچی مذاکرات خوبی داشتیم و حتی برای وی بلیط نیز گرفتیم ولی در چند مورد به اختلاف خوردیم که باعث شد روند مذاکرات متوقف شود، اما این مربی ایتالیایی با ما تماس گرفت و گفت که در مورد تراکتور تحقیق کرده و به بزرگی تیم پی برده است.
عضو هیات مدیره باشگاه تراکتور تأکید کرد: پس از تماس پانوچی مجدداً مذاکراتمان را از سر گرفتیم. البته در کنار او با چند مربی خوب و رزومهدار هم در حال مذاکره هستیم تا انشاءالله در کمترین زمان ممکن با یکی از گزینهها به توافق رسیده و به عنوان سرمربی جدید تراکتور معرفی کنیم.
انتهای پیام/
خاک تو سرتون که فقط دنبال یکی هستید که پول کمتری بگیره کیفیتش مهم نباشه،،اقای نصیرزاده میشه بگی پانوچی تو کارنامه مربیگریش کدوم موفقیت ها رو داره؟ خدا لعنتتون کنه،،اگه میخوای پانوچی بدون کارنامه رو بیاری همین مربیای ایرانی از اون بهترن سابقه مربیگریشون بیشتره??
اناج شما که تماس گرفته بودین چرا بهش نگفتین پانوچی کارنامه مربیگریش ضعیف بدردنمیخوره،برین سراغ یه مربی خوب??
اگر قراره یه مربی بیارید (اونم در این مقطع فصل) امکانات مورد نیازش رو در اختیارش قرار ندید در کارش دخالت کنید هر روز از طرف باشگاه یا برخی هوادارانماها در فضای مجازی براش حاشیه درست کنید همون بهتر که نیارید. تغییر و تحولات دو سه سال اخیر تراکتور به قدری زیاد بوده که حساب و کتابش از دست هواداران هم خارج شده. با این وضعیتی که برای تیم درست کردید به نظر نمیرسه تراکتور هم سرنوشت بهتری از گسترش فولاد یا ماشین در انتظارش باشه.