• 12:48

  • 1400-07-26

  • کد خبر: 18041

ابراهیم رهبر

حواشی صوت مداح تبریزی

انتشار فایل صوتی یکی از مداحان تبریزی که در آن ظاهرا به اهالی هنر خصوصا تئاتر توهین کرده است موجی از انتقادات و حواشی را در فضای مجازی به همراه داشته است.

گروه فرهنگی آناج؛ از روز گذشته صفحات فضای مجازی مردم تبریز مملو از حواشی اظهارات جنجالی یکی از مداحان شهر است. ابراهیم رهبر، از مادحین با سابقه تبریز گویا در یکی از جلسات هفتگی هیئت خود، درباره آداب حضور در مجلس امام حسین(ع) در بخشی از سخنانش به اهالی هنر خصوصا تئاتر توهین علنی و آشکار کرده است.

فایل صوتی او در فضای مجازی دست به دست می‌شود و همین اظهارات موجی از واکنش‌ها را به همراه داشته است. بسیاری از هنرمندان و بازیگران تئاتر این سخنان را دور از شان هنر، مداح اهل بیت و مجلس امام حسین(ع) دانسته اند. واکنش‌ها به سخنان توهین آمیز آقای رهبر در بین هنرمندان تبریزی تند بوده است.

مداح تبریزی پس از انتشار فایل صوتی و انتقاد گسترده در فضای مجازی، ساعاتی پیش با انتشار بیانیه‌ای گفته است: این فایل صوتی به صورت کاملا ناشیانه‌ای تقطیع شده و مربوط به چند سال پیش است. آقای رهبر همچنین در بیانیه خود نوشته است، هیئتی که در آن مداحی می‌کند همواره میزبان هنرمندان بوده است. او در پایان بیانیه خود تقطیع سخنان را کاری غیر اخلاقی و ناجوانمردانه دانسته است.

بیاینه ابراهیم رهبر پس از انتشار نیز با واکنش‌هایی همراه بود. برخی دیگر از هنرمندان این بیانیه را نادرست دانسته و خواستار عذرخواهی وی شده و گفته اند کار سختی نیست که بجای فرار رو به جلو، عذرخواهی ساده انجام داد. برخی دیگر نیز گفته اند منتظر پخش فایل صوتی غیر تقطیع شده هستیم تا مشخص شود که آیا توهینی صورت گرفته است یا خیر.

چه این این فایل صوتی مربوط به گذشته باشد یا روزهای اخیر و چه تقطیعی در کار باشد یا نه، ایجاد دوقطبی در موضوعات مختلف همواره باعث رنجش خاطر و اختلاف است. گویا در این موضوع نیز برخی از طرفداران بی منطق و تندرو هر دو طرف مورد بحث، قصد دارند از آب گل آلود ماهی گرفته و به اختلاف پیش آمده دامن بزنند هرچند که در صورت اثبات واقعی بودن سخنان مداح تبریزی، عذرخواهی و دلجویی از اصحاب هنر اولین و بدیهی ترین اقدام به نظر می‌رسد.

انتهای پیام/

دیدگاه ها:

    با سلام . من خودم انصافا آن فایل صدا را نشنیده ام . اما عزیزان ، در این برهه از زمان حساس فضای سیاسی ، که دشمنان در صدد اختلاف افکنی در بین مردم شریف کشورمان با هر وسیله ای هستند ( مخصوصا با توجه به مسائل حساس همسایه شمالی مان ) ، اما انصافا انتشار آن فایل در باره مداح با معرفت اهل بیت (ع) که سالها در خدمت مذهب شیعه و افتخار آذربایجان و آذربایجانی بوده است ،دور از انصاف نیست ؟ . کاش اهالی محترم و شریف هنر با توجه به معرفت این عزیزان و ظرافت رفتار آنها ، مساله را با خود آقای ابراهیم رهبر در میان می گذاشتند و خصوصی حل می کردند . کاش .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *