11:38
1400-07-22
کد خبر: 17656
عضو شورای شهر تبریز در گفتوگو با آناج؛
دهقان نژاد گفت: اصلی ترین اولویت بحث درآمد پایدار است زیرا هزینههای شهرداری تبریز بیش از درآمدهاست و مجلس هم در پی طرحی است که ماده 100 حذف شود؛ اینگونه یکی از درآمدهای اصلی شهرداری از بین میرود.
روح الله دهقان نژاد در گفتوگو با آناج در خصوص اولویت شهرداری تبریز اظهار داشت: در هر حوزه یک یا دو مورد اولویت اضطراری در شهرداری وجود دارد اما اصلی ترین اولویت بحث درآمد پایدار است زیرا هزینههای شهرداری تبریز بیش از درآمدهاست و مجلس هم در پی طرحی است که ماده 100 حذف شود؛ اینگونه یکی از درآمدهای اصلی شهرداری از بین میرود.
وی ادامه داد: یکی از اصلی ترین مسائلی که در کمیسیون تحقیق و نظارت و کمیسیون سرمایه گذاری دنبال میکنیم مربوط به پروندههای سرمایه گذاری است که مغفول مانده و در چندسال گذشته یک پروژه سرمایه گذاری هم نداشتهایم.
رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت با اشاره به اینکه بسیاری از پروژههایی که ده سال قبل آغاز شده هنوز به اتمام نرسیده است، گفت: به عنوان مثال مرکز جهانی فرش تبریز در سال 83 کلنگ زنی شد اما در سال 99 حتی 30 درصد هم پیشرفت نداشت و ساختمان آن پیش از اتمام در حال فرسودگی است.
وی ادامه داد: در دیگر پروژهها هم یا پیشرفتی وجود نداشته و یا بخاطر دعوای حقوقی با شهرداری سرمایه گذار تمام سرمایه خود را از دست داده است، به همین دلیل افزایش حمایت از سرمایه گذاری در اولویت ماست.
برگزاری همایش بین المللی برای جذب سرمایه گذار
دهقاننژاد با بیان اینکه تبریز ظرفیت مگاپروژهها را دارد، عنوان کرد: در نظر داریم همایش بین المللی ظرفیتهای سرمایه گذاری برای جذب سرمایه گذاران تبریزی در سراسر دنیا برگزار کنیم و همچنین یک خانه سرمایهگذاری برای گرد هم آمدن سرمایه گذاران ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه اولویت بعدی بحث فرهنگی و هویتی تبریز است، ابراز داشت: ما همیشه به اولین بودن تبریز افتخار کرده ایم اما در میدان عمل چه کردهایم؟ برای مراکز گردشگری و ظرفیت های تاریخی تبریز نتوانستیم سرمایه گذار جذب کنیم و این غفلت است.
وضعیت تاسف بار ظرفیتهای فرهنگی تبریز
عضو شورای شهر تبریز در خصوص وضعیت مقبره الشعرا گفت: در دنیا یک نمونه دیگر مانند مقبره الشعرا وجود دارد و آن هم به عظمت مقبره الشعرای تبریز نیست اما حالا مقبره الشعرای ما به آن وضع مانده و کسی هم جوابگو نیست.
وی ادامه داد: اولویتهای دیگر بحث خدمات شهری و توسعه تبریز است؛ تبریز برای توسعه به کارهای زیادی نیاز دارد و این در حالی است که با الحاق حریم تبریز به باسمنج جلوی توسعه شهر گرفته میشود.
دهقان نژاد در پایان خاطرنشان کرد: تمام این گفتهها حسرت و آرزو نیست بلکه با یک برنامه ریزی و ظرفتی که در بدنه شهرداری وجود دارد امکانپذیر است.
انتهای پیام/
غفلتی در کار نیست و شهرداری نهایت تلاش خود را انجام داده و نمونه آن امضای قراردادهای گوناگون و بسیار مهم با آقای عظیم زاده تاجر فرش و سرمایه دار تبریزی که پروژه ها ی بسیار زیادی در شمال کشور به واسطه نالایقی مدیران شهرداری و سایرین و آقای علی پولاد سرمایه گذار تبریزی و مالک هتل لاله و مرکز خرید لاله که در ترکیه فعالیت میکنند بسته اند شهری که میتوانست با داشته هایش نگین ایران شود با تنگ نظری مدیران نالایق بسوی قهقرا حرکت میکند