12:42
1400-05-31
کد خبر: 15297
گزارش آناج از جزئیات جلسه شورای شهر تبریز؛
جلسه امروز شورای شهر تبریز با نطق میان دستور اعضا و بررسی وضعیت نیروی انسانی شهرداری به پایان رسید.
به گزارش آناج، رسول برگی در جلسه امروز شورا با اشاره به روز جهانی مسجد اظهارداشت: تمام مطالب اقتصادی سیاسی و اجتماعی ما وابسته به مسجد است که باید در خصوص تعاملات لازم و کشیدن مسائل فرهنگی به مسجد تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه، گاها لازم میشود از پاکبانان، کارمندان تامین نیرو برای توضیح به شورا و کمیسیون دعوت کنیم افزود: به مدیران هشدار میدهم بعد از دعوت افراد به شورا از تحت فشار قراردادن کارکنان جلوگیری شود.
رئیس شورای شهر تبریز تاکید کرد: اگر کارکنان بعد از دادن توضیح به شورا تحت فشار قرار گیرند شدیداً برخورد خواهیم کرد.
وی همچنین در خصوص ساخت کلینیک برای بیماران سرطانی گفت:بیمارستان سرطانی ها که به دست یکی از خیرین تبریزی مقیم آلمان احداث میشود باید با این خَیّر همکاری کنیم.
کمبود سرانه ورزشی در تبریز
دستور جلسه نخست نطق پرویز هادی عضو شورای شهر تبریز بود که هادی با اشاره به کمبود سرانه فضای سبز عنوان کرد: جایی مثل ورزشگاه باغشمال و پیست دوچرخه سواری که در اختیار عموم نیست را جزو سرانه ورزش قرار دادند!
وی ادامه داد: این در حالی است که اگر میخواهیم معضلات اجتماعی را کاهش دهیم باید سرانه ورزشی را به صورت واقعی افزایش دهیم، برای افزایش فضای ورزشی رایگان به ویژه در مناطق کم برخوردار برنامه داریم و اینگونه نیست که فقط انتقاد کنیم.
عضو شورای شهر تبریز در خصوص امکانات ورزشی برای بانوان و کودکان اظهار داشت: در ورزش بانوان و کودکان امکانات زیر صفر است و معدود امکانات هم خصوصی و برای درآمدزایی است.
وی با اشاره به وضعیت تیم تراکتور هم گفت: حال ورزش استان خوب نیست و تراکتور را آنگونه به حال خودش رها کردند و هیچ مسئولی به وضع رسیدگی نمیکند، وقتی هم سخن میگوییم عنوان میکنند که به بخش خصوصی واگذار شده در حالیکه از زمان خصوصیسازی، تراکتور رو به افول و نابودی رفت.
هادی با بیان اینکه از سوی دیگر باشگاه شهرداری را به یک میلیارد واگذار کردند، یادآور شد: حتی چکهای واگذاری هم پاس نشده و اکنون مالکین، این باشگاه را میخواهند شش میلیارد به فروش برسانند.
وی ادامه داد: اگر فساد در یک تیم فوتبال بود چرا آن را منحل نکردند و کل باشگاه شهرداری تبریز را نابود کردند؟ کمیسیون تحقیق و نظارت به این مساله رسیدگی کند.
هادی در خصوص مشکلات خدماتی محلات ابراز داشت:مشکلات مردم در خصوص خدمات محلهای مانند آسفالتریزی و جمع آوری پسماند تمامی ندارد و در برخی محلات تبریز هنوز هم مشکل فاضلاب وجود دارد و مردم در عذاب و زحمتند.
وی با اشاره به مشکلات خیابانهای تبریز در مواقع بارندگی تصریح کرد: نارضایتی مردم در زمان بارندگیها هم به اوج میرسد و شهرداری هم یاد گرفته که با پمپ آب جمع کند، اگر پمپ چارهساز بود که در این سالها حل میشد، کانال کشی قوی در تبریز باعث میشود حتی یک قطره آب هم روی زمین نماند و باید این طرح اجرایی شود.
سازوکاری برای جذب در شهرداری وجود ندارد
دستور جلسه دوم گزارش معاون برنامه ریزی و توسعه نیروی انسانی شهرداری تبریز بود که مرتضی موحدنیا اظهار داشت: وزارت کشور درخصوص تبدیل وضعیت، مجوزی صادر کرد و شهرداری هم اقدام به تبدیل وضعیت نمود.
وی ادامه داد: برای تبدیل وضعیت، بیش از چهار هزار نفر در سامانه شهرداری ثبتنام کردند که نیمی از آنها واجد شرایط یعنی دارای مدرک فوق دیپلم به بالا بودند.
معاون برنامه ریزی و توسعه نیروی انسانی شهرداری تبریز توضیح داد: از این تعداد ۲۸۰ نفر مربوط به غیر از شرکت همشهری و مابقی کارکنان همشهری بودند.
وی ادامه داد: اولین کاری که ما باید بکنیم این است که تلاش کنیم وزارت کشور سهمیه تبدیل وضعیت ما را افزایش دهد و دومین مساله این است که ماهیچ سازوکاری برای به کارگیری افراد در شهرداری نداریم و همین مساله باعث بیقانونی میشود.
موحدنیا تاکید کرد: اگر شیوه نامهای تصویب شود تا سازوکار به کارگیری افراد در شهرداری مشخص شود، از کارهای غیرقانونی جلوگیری میگردد.
رسیدگی به وضعیت مربیان شهرداری
شهرام دبیری هم با بیان ایکه قراردادهای تبعیض آمیزی که در شهرداری وجود دارد، باعث نارضایتیهای زیادی شده است، گفت: در بحث مربیان هم فعلا تحصن و اعتراضی نیست پس همین حالا به مسائلشان رسیدگی کنیم تا دوباره بحث اعتراض پیش نیاید.
روح الله رشیدی با اشاره به برخی بیعدالتیها در شهرداری گفت: بر اساس چه قانون نانوشتهای به اعضای شورای شهر اجازه داده شده که رئیس دفترشان را کار معین کنند؟ چرا چنین اجازه و مجوزی از منابع انسانی گرفته شده و به اعضای شورا داده شده است؟
وی ادامه داد: اگر چنین اجازهای به شوراها داده شده پس برای سایر کارکنان نیز میتوان از همین روش استفاده کرد.
نیروی خودی و غیرخودی نداریم
حکیمه غفوری هم با بیان اینکه لیست کارکنانی که برای تبدیل وضعیت تهیه شده مشاهده کردیم اما ۴۳ مورد مغایرت امتیاز وجود دارد، عنوان کرد: جمع امتیاز آنها درست نبود و چون لیست بصورت دستی آماده شده بود ایرادات مشخص نمیشود و اگر در فایل ایکسل بود درست میشد.
وی افزود: طبق اعلام همشهریان کیفیت پخش زنده اینستاگرامی شورای شهر خوب نیست که میخواهیم این موضوع را حل شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: اینکه گفته شود نیروی خودی و غیر خودی درست نیست تمامی نیروی ها خودی هستند و ما به آنها حقوق پرداخت میکنیم.
وی افزود: اینکه نیرویی ۱۰ سال در شهرداری کار کند و حقوق بگیرد اما اطلاعات آن در شهرداری وجود نداشته باشد، اتفاق عجیبی است، بر این اساس شرکت ها باید حذف شوند و دیگر زمان این شرکت ها تمامشده است.
غفوری با اشاره به اینکه در مجموعه شهرداری قرار نیست همه تحصیلات عالی داشته باشند، یادآور شد: این اگر وجود داشته باشد افرادی که مدارکپایین دارند به سمت مدارک با دانش کم میروند.
پیشنهاد جذب نیرو با اعلام فراخوان
علیرضا نوای باغبان هم با بیان اینکه در شیوه نامه جذب باید جذب انفرادی را کنار بگذاریم، اظهار داشت: اینگونه نباشد که افراد به صورت چند نفر استخدامشود، هرگونه جذب نیرو باید از طریق فراخوان و عدالت باشد.
وی افزود: اگر بتوانیم بگوییم با تصمیم شورا شهرداری هر چند مدت که مشخص میشود باید با انجام فراخوان جذب نیرو کند.عادلانه ترین روش جذب براساس فراخوان و سابقه و دانش افراد است که در کشور انجاممیشود.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه شهرداری هر دوسال یکبار با اعلامفراخوان نیرو جذب کند، ابراز داشت: این یک روش قانونی است که همه اجرای این روش را از ما میخواهند تا عدالت رعایت شود.
وی با تاکید بر اینکه آمار باید به صورت کتبی به اعضای شورا اعلام شود، افزود: باید اطلاعات تمام شاغلین در شهرداری به صورت مکتوب اعلام شود.
باغبان تصریح کرد: بودجه اسمی باید در اختیار اعضای شورا قرارگیرد. باید اطلاعات کارکنان موجود در دست اعضا شورا باشد تا در پایان بدانیم نیروی انسانی در چه شرایطی است.
وی با اشاره به اینکه همسان سازی پرداختی ها باید در اولویت باشد، گفت: اینکه دونفر در شرایط کاری مساوی دونوع حقوق دریافت کنند این ناعدالتی است که باید رفع شود، راهکار همسان سازی برعهده شورا و شهرداری است که باید خودمان این موضوع را حل و فصل کنیم.
نیاز باشد اسامی آقازادههایی که به شهرداری آمدند را اعلام میکنم
حجت الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر هم عنوان کرد: میگوییم آمار بنیادی ترین اصل برنامه ریزی است و برنامه ریزی اصلی ترین شاخص مدیریت است. بدون آمار نه برنامه ریزی داریم و نه مدیریت درستی وجود خواهد داشت.
وی تاکید کرد: تقاضا دارم هر یک از دوستانی که برای گزارش به شورا می آیند با آمار مکتوب و تایید مقام مسئول به شورا بیایند چون آماری که گفته میشود قابل پیگیری نمیباشد.
حجت الاسلام برگی هم با بیان اینکه جوانان مردم سالها است که بیکار هستند و میخواهند با مدرک بالا زمین جارو کنند اما آقازاده های عزیز، خواهرزن ها و عروس ها وارد بدنه شهرداری میشوند، گفت: اگر نیاز باشد اسامی را اعلام میکنیم. برخی سخنان موجب میشود جوانان از نظام دور شوند. اینگونه نیست که آقا زاده ها بدون شرایط وارد سیستم شوند و جوانان مردم بدون کار پیر شوند.
انتهای پیام/
سلامجذبنیروواستخدامبهغیرازآموزشوپرورش
ونیروهایمسلحوکهتقریباعادلانهاستدربقیه
ونهادهاواداراتشفافنیستاستخدامیکآبدارچیهمبایدباحسابوکتابباشد