14:40
1400-05-24
کد خبر: 14910
گزارش آناج از جزئیات جلسه شورای شهر تبریز؛
جلسه امروز شورای شهر با نطق میان دستور روح الله رشیدی و بررسی وضعیت نیروی انسانی شهرداری به پایان رسید.
به گزارش آناج، رسول برگی در جلسه امروز علنی شورای شهر تبریز اظهار داشت: شهید رجایی وقتی رئیس جمهور شد خیلی ها خواستند پلاکارد بیاورند و عرض ارادت داشته باشند که ایشان گفته بود هیچ کس این کار را نکند و تنها خواسته اش از مردم این بود که هر از گاهی به او بگویند که قبلا تو یک معلم بودی.
وی ادامه داد: قبلا هم عرض کرده ام و این شعار تبلیغاتی نیست، لطفا هیچ شهروندی بنر یا دسته گل نیاورند.
رئیس شورای شهر تبریز خاطرنشان کرد: حتی بعد از ماه محرم و ایام تاسوعا و عاشورا از عموم مردم و شهروندان عزیز خواهشمند است نه دسته گل و نه بنر بیاورند، اگر واقعا دلسوز مردم هستیم بیایید خدمت کنیم و رضای الهی و مردم را جلب کنیم.
در ادامه از برخی از آزادگان و جانبازان مجموعه شهرداری تجلیل به عمل آمد.
ضرورت اجرای عدالت درون سازمانی
روح الله رشیدی در نطق میان دستور خود با اشاره دلایل قیام امام حسین(ع) اظهار داشت: انگیزه قیام امام حسین(ع) عدالت اجتماعی است و چیزی جز این وجود ندارد.
وی ادامه داد: سازمان شهرداری هم اگر میخواهد متحول شود باید عدالت درون سازمانی را محقق کند، این عدالت یک مساله پوپولیستی نیست بلکه علم مدیریت است.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به برخی معضلات شهرداری گفت: قراردادهای مختلف که در سازمان شهرداری بسته میشود یکی از نمودهای عدم تحقق عدالت سازمانی است؛ این قراردادهای متفاوت باعث میشوند راندمان کاری پایین بیاید و گاها برخی مدیران هم از این فضا برای منافع خودشان استفاده کنند.
وی تاکید کرد: سازماندهی نیروی انسانی در شهرداری اصلیترین اولویت است زیرا بدون سازماندهی نیروی انسانی بهترین ساختار هم محکوم به شکست است.
رشیدی با اشاره به موضوع انتخاب شهردار هم ابراز داشت: در پروسه انتخاب شهردار هم این مولفه را جزء اولویتها قرار دهیم که شهردار منتخب شفاف اعلام کند برای ساماندهی نیروی انسانی چه برنامهای دارد، در حوزه حاشیهنشینی هم باید این مساله اعلام شود.
دستور جلسه بعدی بررسی نامه فرماندار شهرستان تبریز درخصوص مفاد مصوبه ۲۵۲ با موضوع آیین نامه شورای سیاستگذاری حفظ و احیای تاریخ و فرهنگ شهر تبریز ۱۴۰۰ بود که روح الله دهقان نژاد در این خصوص اظهار داشت: این بحث دیروز در کمیسیون فرهنگی مطرح شد. شورای شهر اینکه در حوزه تاریخ و فرهنگ سیاست گذاری کند کاملا قانونی است و هیچ موازی کاری وجود ندارد.
حکیمه غفوری هم با بیان اینکه هرچند این موضوع برای سال ۱۴۰۰ تدوین شده اما چون تبریز شهر تاریخی است میتواند ادامه داشته باشد، گفت: در دوره گذشته برای این موضوع اقدامات اساسی انجام شده است که میتوان برای تبریز مفید باشد.
استخدامهای طایفهای در شهرداری بررسی میشود
دستور چهارم جلسه بررسی موضوع تشکیل کارگروه انسانی بود که حجت الاسلام برگی در این خصوص عنوان کرد: باید افراد بازنشسته کنار رفته و جوانان پای کار بیایند. می توانیم به جای افراد بازنشسته، از ظرفیت جوانان استفاده کنیم.
وی افزود: در حالی که در سیستم افراد کاربلد وجود دارد چرا باید از ادارات دیگر مامور به خدمت بیاوریم؟
احد صادقی، عضو شورا شهر هم اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش ها استفاده کنیم؛ به آینده این مجموعه امیدوار و به مدیرانی که در شهرداری هستند خوشبین هستیم.
وی ادامه داد: در دوران انتخابات افراد زیادی توسط معاونان و مدیران جذب شهرداری شده اند. تا بحال جوابی از شهرداری به دست ما نرسیده است که ببینیم سر انجام این افراد چگونه شده است؟
روح الله دهقاننژاد هم با بیان اینکه در بحث نیروی انسانی ناعدالتی زیاد است، گفت: در سکوت شورای پنجم عناد برخی از مدیران را دیدیم، طبق قانون کار، برخی از مدیران نفرات خود را وارد کردند و حکم دادند.
وی ادامه داد: کارمندی میگفت در خانه مشغول کوکو پختن بودم و توسط فلان مدیر فامیلمان جذب شهرداری شده ام، حاضرم اسم مدیر را بیاورم.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به تبعیضها نیز ابراز داشت: در برخی از سازمان ها که نفرات تا شب کار میکنند 150 ساعت اضافه کار نمیگیرند، برخی از رانندگان که نور چشمی هستند و کاری نمیکنند این اضافه کار را میگیرند.
دهقاننژاد با بیان اینکه کمسیون تحقیق و نظارت به این موضوع ورود پیدا کرده است، گفت: ما این موضوع را به جد پیگیر هستیم و نام اسامی که طایفه ای وارد شهرداری شده اند در می آوریم، اگر اعضای شورا همت کنند میتوانیم کار را به سرانجام برسانیم.
بررسی کارگروه حاشیهنشینی
دستور بعدی جلسه بررسی کارگروه حاشیه نشینی مطرح شده در کمیسیون معماری و شهرسازی بود که بابایی اقدم در این خصوص عنوان کرد: امیدوارم ایده ای که مطرح می شود، عملیاتی شود و ترکیب اعضا نیز در این کمسیون ۵ الی ۷ نفر باشد.
شهرام دبیری هم تاکید کرد: با تشکیل یک کمیسیون، مشکلات حاشیه نشینی حل نمی شود. بودجه امسال مشخص و پروژه ها بسته شده است و نمی توانیم کاری انجام دهیم.
در نهایت قرار شد این دستور جلسه در هیئت رئیسه بررسی شود.