• 1:35 بعد از ظهر

  • 1400-05-03

  • کد خبر: 14132

نان در تبریز کم‌یاب شده است؟

برخی از نانوایان تبریزی با دلیل به صرفه نبودن هزینه پخت و پز نان، مغازه‌های خود را چند روزی است که بسته نگه داشته‌اند.

گروه اقتصادی آناج؛ گزارش‌های رسیده به آناج نشان میدهد برخی از نانوایان تبریزی با دلیل به صرفه نبودن هزینه پخت و پز نان، مغازه‌های خود را چند روزی است که بسته نگه داشته‌اند. این درحالی است که همین نانوایان پخت نان را از بعد از ظهر شروع کرده و به دلیل آنچه آزاد پزی می‌نامند قیمت نان را بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بالاتر از قیمت مصوب به فروش میرسانند.

برخی دیگر از نانوایان بخشی از پخت هر تنور را به نان‌های کنجدی اختصاص داده‌اند تا مشتریان در صورت اتمام نان ساده مجبور به خرید نان کنجدی با دوبرابر قیمت نان ساده شوند. بسته بودن مغازه‌های نانوایی موجب ایجاد صف‌های طویل خرید نان در تبریز شده است. از طرفی کیفیت نان نیز به شدت پایین آمده که نانوایان دلیل آن را کیفیت پایین آرد میدانند.

هنوز فرمانداری تبریز نسبت به بسته بودن نانوایی‌ها در تبریز واکنشی نشان نداده‌ است اما به نظر میرسد افزایش قیمت‌ تولید نان، دلیل اصلی بسته شدن مغازه‌هاست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *