کهرم گفت: دولت باید با تخصیص بودجه کافی برای لولهکشی در 375 هزار هکتار زمین کشاورزی که هر هکتار مبلغی بالغ بر 120 میلیون ریال هزینهبر میباشد، قدمی برای احیاء دریاچه ارومیه بردارد.
اسماعیل کهرم در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج با اشاره به وضعیت دریاچه ارومیه در ماههای آتی، اظهار داشت: با توجه به اتمام فصل بارندگی و شروع خشکی در این ماههای پیشرو، پس طبیعتاً آب دریاچهی ارومیه روند رو به کاهشی به خود خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به گرما در این فصل از سال، امیدواریم از ابتدای مهرماه بارشها ادامه پیدا کرده و وضعیت مطلوبی برای دریاچه ارومیه رقم بخورد.
مشاور رئیس سازمان محیط زیست کشور در امور طبیعی با بیان اینکه با اقداماتی میتوان جلوی کاهش آب دریاچه ارومیه را گرفت، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات برای جلوگیری کاهش بیش از پیش آب دریاچه ارومیه، اخذ تمهیدات از سوی دولتمردان است؛ فلذا دولتمردان میتوانند با تخصیص بودجه کافی برای لولهکشی در 375 هزار هکتار زمین کشاورزی که هر هکتار مبلغی بالغبر 120 میلیون ریال هزینهبر میباشد، کمک کرده تا کشاورزان با آبیاری قطرهای، بارانی و مه پاش، مانع از مصرف بیهوده آب دریاچه شوند.
وی متذکر شد: با توجه به بالا بودن میزان هزینهی لوله کشی، کشاورز و دامدار، توان تقبل این هزینه را نداشته و دولت باید برای این اقدام گامی مؤثر بردارد.
کهرم با بیان اینکه بهعنوان یک فعال محیط زیست، از فعالیت ستاد احیاء دریاچهی ارومیه راضی نیستم، اذعان داشت: ستاد احیاء دریاچه ارومیه نتوانسته اقدام تأثیرگذاری در دریاچه ارومیه پیاده کند و شنیدههایی حاکی از کم کردن بودجه این ستاد در سال جاری نیز به گوش میرسد.
وی در پایان افزود: پیگیری معضلات کاهش آب دریاچه ارومیه، خواستار اقدامی اساسی بوده و در غیر این صورت طبیعتاً مشکل آب در حوزه دریاچه ارومیه افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/