فرم جذب خبرنگار - داخلی
پارک دلفین باغلارباغی 2
بانک مهر اقتصاد
قاصدک 24
ارتباط مصرف سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام
  • 1396/03/27 11:28
  • 82331
محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛

ارتباط مصرف سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام

محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.

به گزارش آناج به نقل از مهر، محققان ایتالیایی با بررسی ۴۴۴۰ فرد ۴۵ تا ۷۹ سال دریافتند در طول ۸ سال پیگیری این افراد، کسانی که سیب زمینی سرخ کرده و چیپس دو بار یا بیشتر در هفته خورده بودند در مقایسه با افرادی که سیب زمینی سرخ کرده نخورده بودند، دو برابر بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار داشتند.

نیکولا ورونس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز رابطه مستقیم بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و مرگ زودهنگام به اثبات نرسیده است، اما ما معتقدیم روغن مورد استفاده سرشار از چربی ترانس، فاکتور مهمی در توضیح مرگ ناشی از خوردن سیب زمینی بیشتر باشد.»

طبق گزارش اخیر محققان، چربی ترانس موجب افزایش میزان کلسترول بد LDL در خون می شود که می تواند منجر به بیماری  قلبی شود.

محققان امیدوارند نتایج این مطالعه هشداری برای افرادی باشد که سیب زمینی سرخ کرده می خورند و بدانند که مصرف آن را باید به شدت محدود کنند.

ورونس در ادامه عنوان می کند: «سایر فاکتورهای مهم نظیر چاقی، عدم تحرک و مصرف زیاد نمک نیز ممکن است از فاکتورهای افزایش ریسک مرگ زودهنگام در بین افرادی باشد که غالبا سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند.»

کلید واژه ها:
تبلیغ داخلی آناج
مشاهده مطلب
نظر شما
  • 0
  • 0
  • 0
  •  
  • آناج نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی‌کند.
  • لطفآ از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمائید.
  • توصیه می‌شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشرشده، از مثبت و منفی استفاده فرمائید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی‌یابند.
  •