پارک دلفین باغلارباغی 2
بانک مهر اقتصاد
قاصدک 24
فرم جذب خبرنگار - داخلی
ماندگاری غذا برروی سطح دندان مهم‌ترین عامل پوسیدگی
  • 1395/11/27 23:52
  • 73868

ماندگاری غذا برروی سطح دندان مهم‌ترین عامل پوسیدگی

یک متخصص دندانپزشکی ترمیمی با هشدار نسبت به ترک عادات غذایی نامناسب گفت: عوامل مختلفی در پوسیدگی دندان‌ها موثر است که مهمترین آن باقی ماندن غذا بر روی سطح دندان می باشد.

به گزارش آناج به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی یزدانی متخصص دندانپزشکی ترمیمی، با اشاره به اینکه آموزش کافی در خصوص بهداشت دهان و دندان در کشور وجود ندارد، اظهار داشت: یکی از اقدامات انجام شده در راستای کاهش میزان پوسیدگی دندان در بین افراد جامعه اجرای طرح وارنیش فلوراید در مدارس ابتدایی است که برای بازدهی هرچه بهتر نیاز به رعایت رژیم غذایی از سوی گروههای هدف و آموزش بهداشت دهان و دندان دارد.

وی افزود: ماندگاری غذا بر روی سطح دندان عامل مهم پوسیدگی محسوب می‌شود و از آن جا که اغلب ایرانی‌ها عادت به خوردن چیپس و پفک و انواع نوشابه دارند، اگر بهداشت دندان‌ها را رعایت نکنند بطور حتم میزان پوسیدگی از سنین پایین رو به رشد خواهد بود.
 
وی به وجود شیارهایی بر روی سطح دندان‌ها اشاره کرد و ادامه داد: تعداد این شیار‌ها در کودکان بیشتر است و اگر بعد از مصرف مواد غذایی دندان‌های خود را تمیز نکنند امکان پوسیدگی دندان در آن‌ها بیشتر از سایر سنین است.
 
یزدانی اضافه کرد: با افزایش سن دندان افراد دچار ساییدگی شده و شیار‌ها از بین می‌رود؛ بنابراین طبیعی است که تعداد دندان‌های پوسیده در افراد کم سن و سال بیشتر باشد.
 
دانشیار سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه وارنیش فلوراید ساده‌ترین روش برای تقویت مینای دندان و پیشگیری از پوسیدگی آن است، تصریح کرد: تنها با مصرف وارنیش فلوراید نمی‌توان سلامت دندان‌ها را تضمین و از پوسیدگی آن‌ها جلوگیری کرد.
 
وی افزود: ترک عادات غذایی نامناسب مانند مصرف انواع شیرینی جات و ترشی، انواع تنقلاتی که پس از مصرف در شیار دندان افراد باقی می‌مانند و بطور کلی پیشگیری همراه با آموزش می‌تواند به ارتقای سلامت دندان های فراد کمک کند.
کلید واژه ها:
تبلیغ داخلی آناج
مشاهده مطلب
نظر شما
  • 0
  • 0
  • 0
  •  
  • آناج نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی‌کند.
  • لطفآ از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمائید.
  • توصیه می‌شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشرشده، از مثبت و منفی استفاده فرمائید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی‌یابند.
  •