جذب گردشگر اولین هدف جشنواره/ تسوج، رتبه اول استان در برداشت آلبالو
  • 1398/04/23 12:38
  • 110582
دبیر جشنواره آلبالو در گفت‌وگو با آناج مطرح کرد؛

جذب گردشگر اولین هدف جشنواره/ تسوج، رتبه اول استان در برداشت آلبالو

اخگرپور دبیر دومین جشنواره آلبالوی تسوج گفت: سالانه بیش از 6600 تُن آلبالو از باغات شهرستان شبستر برداشت می‌شود که 900 هکتار از اراضی بخش تسوج را دربرمی‌گیرد.

رضا اخگرپور دبیر جشنواره آلبالوی تسوج در گفت‌وگو با خبرنگار آناج به کم و کیف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: هم‌زمان با ایام برداشت محصول آلبالو از باغات بخش تسوج دومین جشنواره بزرگ آلبالو استان آذربایجان شرقی با محوریت توجه به توسعه اجتماعی و فرهنگی در این بخش در روز جمعه 21 تیرماه سال‌جاری برگزارشد.

وی اعلام کرد: بر اساس اطلاعات و آمار منتشر شده، بیشترین برداشت آلبالو در شهرستان شبستر یعنی تقریبا 50 درصد آلبالو و 95 درصد فراوری و تولید خشکبار این محصول در بخش تسوج انجام می‌شود.

اخگرپور اظهار کرد: سالانه بیش از 6600 تُن آلبالو از باغات شهرستان شبستر برداشت می‌شود که 900 هکتار از اراضی بخش تسوج را دربرگرفته است و این شهرستان با داشتن 1100 هکتار اراضی تحت کشت درختان آلبالو در زمینه تولید و برداشت این محصول رتبه اول استان آذربایجان شرقی را دارد. شهرستان‌های مرند، اهر و جلفا بعد از تسوج به ترتیب در رده‌های بعدی تولید آلبالو قرار دارند.

وی افزود: آلبالوی ژنوتیپ محلی، مجاری، بوترمو، تک دانه، گیلاسی، گیسویی از ارقام مهم آلبالوی کشت شده در باغات بخش تسوج است که با اصلاح نهال و شیوه آبیاری و استفاده به موقع از سموم آفات نباتی تولید آلبالو در شهرستان افزایش می‌یابد.

اخگرپور با اشاره به اینکه 50 غرفه جهت ارائه توانمندی‌های خشکبار و صنایع دستی و 50 غرفه به عنوان جشنواره غذاهای سنتی و محلی مجموعا 100 غرفه به صورت رایگان به علاقمندان واگذار شد خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره آلبالو در بخش تسوج زمینه را برای رشد و اعتلای صنعت گردشگری در این منطقه فراهم می‌کند. 

دبیر دومین جشنواره آلبالوی تسوج تصریح کرد: این برنامه با حمایت مالی خیرین و بیشتر با همت و پیگیری‌های جوانان به ثمر رسیده است که هدف از برگزاری این جشنواره، شناساندن توانمندی‌های این بخش در سطح کشور و معرفی جاذبه‌های گردشگری بخش تسوج و جذب گردشگر است.

اخگرپور در پایان گفت: هم‌زمان با برگزاری این جشنواره، با برپائی نمایشگاهی از محصولات غذایی و آشامیدنی از محصولات متنوع کشاورزی، ضمن معرفی توانمندی‌های گردشگری و جاذ‌به‌های تاریخی این شهر، ارزش‌های غذایی این محصول بیش از گذشته معرفی شد و همچنین در این جشنواره به همت بانوان شهر تسوج برای 6 هزار گردشگر حاضر شربت آلبالو و آش پخته و جهت پذیرایی از گردشگران و میهمانان این جشنواره توزیع شد.

انتهای پیام/

کلید واژه ها:
تبلیغ داخلی آناج
مشاهده مطلب
نظر شما
  • 0
  • 0
  • 0
  •  
  • آناج نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی‌کند.
  • لطفآ از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمائید.
  • توصیه می‌شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشرشده، از مثبت و منفی استفاده فرمائید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی‌یابند.
  •