12:07
1401-05-11
کد خبر: 41111
جدایی پُرشمار بازیکنان، کادرفنی و مدیریتی در باشگاه محبوب آذربایجانی همانند بیماری کرونا بسیار مسری است.
گروه ورزشی آناج/ حامد حاجیمحمدی: «ثبات» و «زنوزی» گویا همیشه دو واژه بیگانه از هم خواهند ماند یا به عبارتی میتوان این دو واژه را به خطهایی موازی تشبیه کرد که هیچ گاه به هم نخواهند رسید. میرمعصوم سهرابی جدا و ایوب بهتاج سرپرست مدیرعاملی تراکتور شد؛ عزل و نصبی که خبر آن را شما احتمالا فصلی دو یا سه بار در سالهای اخیر شنیدهاید و دیگر آن قدر تکراری شده که یحتمل حتی دنبال یافتن پاسخ برای چرایی آن نیز نیستید.
جدایی پُرشمار بازیکنان، کادرفنی و مدیریتی در باشگاه محبوب آذربایجانی همانند بیماری کرونا بسیار مسری است و تقریبا هیچ کس از گزند آن در امان نمانده و واکسنی هم برای آن پیدا نمیشود. همچنین این عدم ثبات همانند بیماری منحوس اشاره شده که بین غنی و فقیر تمایزی قائل نمیشود، بین مدیرانی با عملکردهای متفاوت نیز هیچ تفاوتی نمیگذارد و طعم تلخش را زود به زود به هر که در این باشگاه عنوانی داشته، چشانده است.
از بحث تغییرات مکرر که تبدیل به رویه باشگاه سرخپوش شده بگذریم، جدیداً با مدیریتی نوین و بدیع در اداره یک تیم فوتبال نیز مواجه شدهایم؛ تیمی با چند مدیر! اصولاً مدیرعامل نفر اول اجرایی باشگاههاست ولی اگر شما مدیرعامل باشگاهی به نام تراکتور هستید، نباید انتظار این رویه قابل انتظار را داشته باشید! تراکتورِ این روزهای زنوزی، شیوه جدیدی رو کرده که در آن نائب رئیس و حتی اعضای ساده هیات مدیره نیز دارای اختیارات متفاوتی هستند، اختیاراتی که حداقل درباره کم و کیف آن به بیرون مجموعه چنان اطلاعرسانی دقیقی نشده است.
تراکتور ابتدای یارگیری فصل خود را با مدیرعاملی میرمعصوم سهرابی آغاز کرد ولی تقریبا همه به این موضوع واقف بودند که با حضور علی خطیر به عنوان نائب رئیس هیات مدیره، سهرابی در سایه قرار دارد و خطیر نفر اصلی در فعلوانفعالات باشگاه تراکتور مخصوصا در امور نقل و انتقالاتی است. اما همین شیوه مدیریتی نیز تا پایان فصل نقل و انتقالات پیش نرفت. غلامرضا صادقیان یار وفادار زنوزی و مدیرعامل سابق تیتیها همین چند روز پیش به عنوان عضو هیات مدیره قرمزپوشان انتخاب شد و در سریعترین زمان ممکن در عکس ثبت قرارداد رضا اسدی خرید جدید این تیم دیده شد!
اینکه یک عضو هیات مدیره پای امضای قرارداد بازیکنی دیده شده و عکس آن نیز متتشر شود معمولا در فوتبال ما عرف نیست و مدیرعامل را در چنین عکسهایی مشاهده میکنیم اما باتوجه به شرایط حاکم بر تراکتور که اشاره شد، شاید انتظار میرفت خطیر در عکس منتشره حضور داشته باشد و دیدن صادقیان تعجبآور بود. موضوعی که بعد فعالیتهای بیشتر صادقیان، باعث شد تا این سوال پیش بیاید که آیا هنوز هم خطیر نفر اول نقل و انتقالاتی تیم آذربایجانی است؟
بین بحث خطیر و صادقیان و انزوای سهرابی، پست گرفتن ایوب بهتاج به عنوان سرپرست مدیرعاملی تراکتور بیش از پیش همه را سر در گم کرده است و معلوم نیست حوزه وظایف بهتاج و اختیارات وی در چه زمینههایی خواهد بود؟ همچنین باتوجه به تایید نهایی امور توسط زنوزی و انتقاداتی که قبلا توسط مدیرعامل پیشین این تیم، محمد علیپور در این زمینه مطرح شده بود، سوال اصلی این است که نفر اول مدیریت تراکتور بعد از زنوزی چه کسی است؟ خطیر، صادقیان یا بهتاج؟ لطفا اگر میدانید با توضیح شرح وظایف پاسخ دهید!
انتهای پیام/